Ook Sinterklaas maakt gebruik van AutoMaatje Uithoorn

Sinterklaas wordt ook een dagje ouder en kan deze dagen best wat hulp gebruiken. De Sinterklaasaktie Uithoorn zorgt ervoor dat ieder jaar veel kinderen worden bezocht door de Sint. Maar om de Sint en twee Pieten naar een kinderdagverblijf in De Kwakel te brengen, hebben zij dit jaar de hulp van ANWB AutoMaatje Uithoorn ingeroepen.

Vrijwillige chauffeur Jaap Verhoef heeft ervoor gezorgd dat Sinterklaas keurig op tijd bij de kinderen aankwam. Ook hielp hij de Sint met in- en uitstappen, zorgde dat z’n kleding netjes zat en uiteraard dat de staf niet werd vergeten.

Met liefst vier intochten, twee uittochten en honderden bezoeken aan bedrijven,  verenigingen, scholen, kinderdagverblijven en gezinnen is de Sinterklaasaktie Uithoorn de grootste Sinterklaasclub in de regio. Drie weken lang zetten deze vrijwilligers hun beste beentje voor. De opbrengst komt ten goede aan vele maatschappelijke en sociale projecten in de directe omgeving.

ANWB AutoMaatje Uithoorn heeft met veel plezier hulp geboden! AutoMaatje chauffeurs Jacques van Montfoort en Jos Jennekens zijn overigens ook vaste chauffeurs voor de Sinterklaasaktie zijn. Voor meer info: www.sinterklaasaktie.nl

 

AutoMaatje Sinterklaas Uithoorn

 

 

ANWB AutoMaatje Uithoorn

Ook in de gemeente Uithoorn zijn er een heleboel mensen minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen. Dit maakt dat zij minder vaak de deur uit kunnen gaan dan zij willen. Een doktersbezoek, een bezoekje aan een winkel of een partner bezoeken in het verzorgingstehuis kan al een hele opgave zijn en helaas daarom niet voor iedereen vanzelfsprekend. ANWB AutoMaatje Uithoorn wil mensen helpen mobiel en actief te blijven.

Bij ANWB AutoMaatje vervoeren plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Het vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut: AutoMaatje kan ook ingeschakeld worden om weer lekker op de koffie te gaan bij een vriendin, te winkelen of om naar de kapper te gaan. De vrijwillige chauffeur ontvangt een kleine tegemoetkoming in de kosten voor de rit (30 cent per kilometer).

Wilt u gebruik gaan maken van AutoMaatje of wilt u meer informatie? 

automaatje@uithoornvoorelkaar.nu 0297 303 103