Nieuws van Automaatje uithoorn

Onderstaand leest u het laatste nieuws over ANWB AutoMaatje Uithoorn.
Bezoek ook onze Facebook-pagina eens! 

Of bekijk deze artikelen in de lokale pers over AutoMaatje Uithoorn:

3000e ritje

 
7500e ritje AutoMaatje Uithoorn

9 november j.l. bereikten we weer een prachtige mijlpaal, het 7500e ritje is gereden! De dag daarvoor vierden we al een mooi feestje met alle vrijwilligers in Wijkcentrum Bilderdijkhof.

Wethouder José de Robles van de Gemeente Uithoorn was erbij, evenals Ria Tammer van Rick FM en een verslaggeefster van De Nieuwe Meerbode Uithoorn. Zonder de vrijwilligers komen we nergens! 'En zonder ANWB AutoMaatje zou ik niet zingen!' aldus de passagiere.

#anwbautomaatjeuithoorn ANWB AutoMaatje #meedoen

Lees meer
 
5000e ritje ANWB AutoMaatje Uithoorn

Op dinsdag 15 november jl. heeft ANWB AutoMaatje, de vrijwillige vervoersdienst in de gemeente Uithoorn, opnieuw een mijlpaal bereikt. Chauffeur Henk reed het 5000e ritje: hij haalde mevrouw Samson thuis op en bracht haar naar haar bridgeclub in De Schutse. Na afloop haalde Henk mevrouw weer op. Onderweg maakten zij een tussenstop bij het gemeentehuis, waar zij feestelijk onthaald werden door wethouder José de Robles, coördinator Huib Vogelaar, Rick FM en een groot aantal vrijwillige chauffeurs en planners.

Lees meer
 
4000e rit ANWB AutoMaatje Uithoorn

ANWB AutoMaatje Uithoorn heeft op 22 maart jl. de vierduizendste rit mogen rijden, een prachtige mijlpaal. Deze bijzondere rit werd gereden door vrijwillige chauffeur Kees Smits. Hij haalde een stralende Simone thuis op en bracht haar naar De Kwakel.
 

Lees meer
 
ANWB AutoMaatje Uithoorn: meer dan vervoer alleen

In maart 2022 zal ANWB AutoMaatje Uithoorn haar 4000e rit gaan uitvoeren. Sinds 2019 rijden vrijwillige chauffeurs minder mobiele inwoners van Uithoorn en De Kwakel naar allerlei bestemmingen in de omgeving.

Mevrouw Ans Berning is deelnemer van het eerste uur. ‘Ik heb al zoveel ritjes gemaakt! Ik ben gestopt met autorijden voordat er iets zou gebeuren. Op dat moment wist ik al dat ANWB AutoMaatje in Uithoorn zou komen. Dat maakte het voor mij echt gemakkelijker om te besluiten mijn auto weg te doen.’

 

Lees meer
 
AutoMaatje Uithoorn brengt u naar de vaccinatielocatie

Heeft u een oproep ontvangen voor de boostervaccinatie tegen corona maar weet u niet hoe bij de priklocatie te komen? ANWB AutoMaatje vervoert mensen die minder mobiel zijn. Tegen een kilometervergoeding van 30 cent worden mensen door een chauffeur uit de buurt naar de plek van bestemming gebracht en weer terug naar huis uiteraard.

Lees meer
 
Landelijke coördinatorendag 2021 AutoMaatje

Vorige week kwamen de coördinatoren van ANWB AutoMaatje bij elkaar op de jaarlijkse coördinatorendag. Vanuit alle windstreken waren ze gekomen, zo ook Huib Vogelaar die onze coördinator is voor Aalsmeer en Uithoorn.

Lees meer
 
3.000 ritten voor AutoMaatje Uithoorn

ANWB AutoMaatje Uithoorn heeft de drieduizendste rit mogen rijden, een prachtige mijlpaal! Deze bijzondere rit werd gereden door vrijwillige chauffeur Kees Spaargeren. Hij bracht mevrouw Mulder naar haar zoon in Nieuwveen en uiteindelijk weer terug naar het Hooge Heem. 

Lees meer
 
Gezelligheidsritjes

De (vrijwillige) chauffeurs van ANWB AutoMaatje Uithoorn verzorgen leuke gezelligheidsritjes naar allerlei bestemmingen. Gaat u ook een keer mee?

Lees meer
 
Ook Sinterklaas maakt gebruik van AutoMaatje Uithoorn

Sinterklaas wordt ook een dagje ouder en kan deze dagen best wat hulp gebruiken. Dit jaar bracht ANWB AutoMaatje de Sint naar een kinderdagverblijf in De Kwakel.

Lees meer
 
500e rit ANWB AutoMaatje Uithoorn

De 500e rit van ANWB AutoMaatje Uithoorn is gereden.

Lees meer